středa 10. července 2013

ELF Jumbo Eyeshadow Stick


Poslední dobou začínám zkoušet všemožný stíny v tužkách, a tak jsem při posledním Elfím výprodeji přibrala do party i tyhle tři. Byly v nějaký jarní sadě, přesně tyhle barvy jsem chtěla, tak nebylo co řešit. Na netu jsem cíleně recenze nehledala, jen jsem sem tam narazila na pár pozitivních recenzí, tak jsem si myslela, že budu nadšená.

Jenže...

Celá nedočkavá jsem je začla zkoušet. Zkusila jsem French Lace na celé víčko a Rock Out do záhybu. Jen tak, bez báze. Vydrželo to asi hodinu. OK, to jsem čekala. Je to přece jen Elf.

Druhý pokus. S mojí milovanou bází Artdeco, která zatím podržela všechno. Tentokrát tužky vydržely tak 4 hodiny a začly se slévat do vrásek na víčku. Zklamání.

Fakt mě to mrzí, protože tyhle barvy se mi tááák moc líbí. Tužky jsou krásně krémové. Všechny tři mají drobné třpytečky, na očích vypadají krásně. Jenže k čemu to je, když mi to na očích nevydrží skoro ani přes cestu do práce? Ta výdrž se s tužkama např. od Sephory nedá vůbec srovnávat.

Máte tyhle tužky? Co na ně říkáte? Nebo nemáte nějaký tip, jak prodloužit tu chatrnou výdrž? Fakt mě mrzí, že ty tužky leží jen tak v šuplíku.

2 komentáře:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...