sobota 6. července 2013

KIKO Ultra Glossy Stylo


Dnes jsem pravděpodobně někde v Monte Carlu, tak jsem si připravila alespoň článek o KIKO rtěnkách, aby tu zase nebylo mrtvo.

Tyhle rtěnky byly první, co jsem si z Kiko krámku v Drážďanech odnesla. Stály málo, pěkné odstíny, lesklé rtěnky mám ráda, tak proč ne.

Jako první jsem si koupila odstín 803 Pink Flamingo, chtěla jsem nějakou hodně přirozenou barvu. Vybírala jsem tak dlouho, až jsem nakonec vybrala tu nejpřirozenější. Je skoro stejná jako moje barva rtů. Zas tak moc přirozenou jsem teda nechtěla, tak jsem si při další návštěvě Drážďan koupila 804 Pearly Watermelon, navíc byly ve slevě, takže spokojenost.

V nabídce mají 21 odstínů, dokonce i modrý, ale ten je ve finále vlastně nebarví, jen se tak studeně leskne.

Rtěnky jsou na rtech moc příjemné. Jsou tak lehoučké, že skoro nejsou na rtech cítit. Cítíte akorát ten příjemný pocit hydratace. Mají SPF 15, což je taky lepší než nic.

Výdrž sice není žádná sláva, ale vytrácí se rovnoměrně a ten příjemný pocit je na rtech cítit i když se už rtěnka spakovala. Mně to ale nevadí, ráda se tím jen tak patlám. Jo a voní jako prášek do pečiva, asi to byl pokus o vanilku.

Obal je typu nenadchne-neurazí. Prostě černej. Akorát mi docela vadí, že se stírá ten nápis. Je to prkotina, ale nelíbí se mi to.


Za 5 eur, ve slevě asi 3,5 mi přijde moc fajn a doporučuju alespoň omrknout, jestli se dostanete ke KIKO kosmetice.

3 komentáře:

  1. Pěkné odstíny, brala bych obě dvě :-) Ráda bych do Drážďan brzy jela, tak snad někoho přemluvím, aby jel se mnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky doufám, že někoho přemluvím na cestu. Chci dokoupit další odstíny :-)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...