čtvrtek 4. července 2013

Prázdninové nákupy


Asi jste si všimli, že teď bylo hodně dlouho na blogu mrtvo. Mělo to pár vážných důvodů, posledních 6 měsíců pro mě bylo dost těžkých. Onemocněla mi mamka, ve škole se mi nedařilo a já neměla náladu ani na to, abych ráno vstala z postele. Teď předpokládám, že už bude klid, tak jsem se zase vrátila k tomu co mě baví. Taky jsem změnila vzhled blogu, tak doufám, že se vám líbí :-) Na uvítanou mám pro vás dneska jen nenáročný článek o včerejších nákupech.


Byla jsem nakupovat na Černém mostě se ségrou a pak se k nám připojil i přítel (ale celou dobu seděl někde u jídla, tak se moc do naší nakupovací čety počítat nedá :D ) Začly jsme bruchem v Ikee, pak jsme tam nakoupily hromadu blbostí do kuchyně, svíčky (nesměj chybět) ručník a dekorační písečky. Ještě nevím co s nima vymyslím, ale hrozně se mi to líbí.

Pak už jsme se přesunuly do obchodního centra, tašku z Ikey jsme hodily do šatny a vydaly se prohrabovat krámy. Všude mají slevy, i když u některých věcí ty slevy moc nestojí za řeč. I tak jsem tam nakoupila tolik věcí, že nebýt přítele, domů bych to asi neodnesla. Radost mám hlavně z těch krásných botiček z Orsay (konečně boty na podpatku, které mi jsou akorát). Pak mám dvoje krásné šaty, rozhodla jsem se, že chci začít víc nosit šaty, tak bylo nutné nějaké koupit.

Moc se mi líbilo v obchodě Oodji. Myslím, že jindě než na Čerňáku ho nenajdete. Měli tam moc hezký věci, takový elegantnější a za dobrou cenu. A hlavně prodavačky byly až neskutečně milé. Ptaly se, jestli nechci poradit a když už jsem měla plné ruce oblečení na zkoušení tak se postupně 3 prodavačky ptaly, jestli mi to můžou jít připravit do kabinky a celou dobu procházely mezi kabinkama a ptaly se, jestli někdo nepotřebuje jinou velikost.

Teď se právě snažím balit, protože zítra vyrážím na 3 dny do Monte Carla, neskutečně se těším.

Co jste si ve slevách nakoupily vy? A kam letos jedete o prázdninách?

7 komentářů:

  1. Já jsem toho teď na léto nakoupila hromadu, tak tomu asi taky věnuju článek :).

    OdpovědětVymazat
  2. snad se ti teď už bude dařit dobře! to Oodji ti závidím! kéž by bylo někde poblíž u nás :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :-) já to taky nemám zrovna při cestě, ale zas nemám problém si tam zajet, když tam mají pěkný levný věci a milý prodavačky :-)

      Vymazat
  3. Krásny nákup. Ja si na leto kupujem veci tak priebežne čo mi chýba alebo čo sa mi zapáči. Neviem že by som niekedy si spravila také riadne nákupy na leto či už iné ročné obdobie. Ale tento tvoj letný nákup sa mi veľmi páči.
    http://nalensworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na průběžný nakupování nemám moc čas, většinou jen když něco zahlídnu ve dveřích obchodu když jdu z práce nebo ze školy. Tak se jednou za půl roku seberu a udělám nehorázně velkej nákup, abych zas měla půl roku co nosit :D

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...